Biudžetinė įstaiga. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 152160651

MIELI DRUSKININKŲ SAVIVALDYBĖS GYVENTOJAI ATKREIPKITE DĖMESĮ, PADĖKITE, PRANEŠKITE

Mieli Druskininkų savivaldybė gyventojai, prašome Jūsų visų pagalbos, atkreipkite dėmesį į šalia gyvenančius kaimynus. Druskininkų savivaldybės kaimo teritorijoje gyvena 7851 gyventojas. Vykdami pro šalį, ar gyvendami šalia, stabtelkite akimirką ir atkreipkite dėmesį, ar kaimyno namuose dega šviesa, ar iš kamino rūksta dūmai, ar yra nukastas keliukas iki jų gyvenamosios vietos, susisiekite telefonu, ar aplankykite ir pakalbinkite prie lango. Pasistenkite išsiaiškinti kaimyno sveikatos būklę, pagalbos poreikius: vandens, malkų, vaistų, keliuko sniege iškasimo….

Prašome visų kaimo vietovėse gyvenančių gyventojų susitelkimo ir kviečiame padėti pagalbos reikalingiems kaimo gyventojams. Vykdami į parduotuvę, parvežkite reikalingų maisto produktų, užsukite į vaistine nupirkti vaistų, gal galite ir turite galimybę nukasti keliuką, gal galite iškviesti medicininę pagalbą….

Praneškite Druskininkų savivaldybės Socialinių paslaugų centro administracijai telefonu (8 313) 58 072, el. paštu info@druskininkuspc.lt, apie pagalbos reikalingus asmenis. Informuokite ir apie tai, kas, kam ir kuo padeda.

Šiuo sudėtingos žiemos ir šalyje paskelbto karantino sąlygomis ieškosime ir rasime pagalbos būdų senyvo amžiaus asmenims, neįgaliesiems, šeimoms, auginančioms mažamečius vaikus.

Atgal
Pirmyn
Skip to content